Ga naar de inhoud

Plus500 demo helpt je bij cfd trading in de Plus500 app

De Plus500 demo is de beste hulp die je je kunt wensen als je wil starten met cfd trading, maar niet zo goed weet waar je moet beginnen. Zoals al eerder bekend is de handel in cfd’s risicovol en zijn cfd’s complexe instrumenten. De Plus500 app is niet alleen te betreden door betalende gebruikers, maar ook door traders die eerst wat ervaring op willen doen.

Wat is de Plus500 demo en hoe kun je de Plus500 app installeren? Die vraag en meer behandelen we in dit artikel.

Wat is de Plus500 demo?

Er is een toename te zien in het aantal mensen dat geïnteresseerd is in contract for difference (cfd). Een cfd is een derivaat waarbij je speculeert op prijsverschillen van onderliggende goederen. Die goederen kunnen aandelen en opties zijn, maar ook grondstoffen of voedingsmiddelen (denk aan aardolie, ijzer, sinaasappels en koffiebonen).

Toch is het niet voor iedereen duidelijk hoe een cfd nu werkt. Je hebt hefbomen, een stoploss en de koersen kunnen zeer snel veranderen. In de Plus500 demo kun je met virtueel geld (maar liefst € 40.000) zonder risico te lopen oefenen. Het geld dat je verliest is immers niet echt.

In de demo kun je orders uitzetten en zien hoe die verlopen. Aan de hand daarvan kun je je strategie aanpassen en aanscherpen voordat je met echt geld gaat traden.

De Plus500 demo is dus bedoeld om je voor te bereiden op cfd trading en kennis te laten maken met zowel cfd’s als broker Plus500.

De demo vind je terug in de Plus500 app.

Installeren van de Plus500 app

De Plus500 app is een applicatie voor op je mobiele telefoon of een ander device. Je kan de Plus500 app ook gewoon op je computer of Macbook installeren. De Plus500 app geeft je toegang tot de online omgeving van de broker en dus ook tot de demo.

Het installeren van de Plus500 app is zeer gemakkelijk. Vul de gegevens hieronder in en je krijgt automatisch de Plus500 app voor jouw device.

82% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD’s met deze aanbieder. Het is belangrijk dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.